Helgen fram till nu

0kommentarer

Vi hade en mysig kväll ute vid sambons pappas stuga/hus på klipporna intill havet. Sjukt varmt var det till en början men efter någon timme började det fläkta lite vilket var välkommet. Att äta vildsvin, i alla fall den varianten vi åt igår, var kanske inte något höjdare när det gäller smak. Åt lite kött och ljummen sallad med potatis och massa grönsaker samt en tomatbaserad sås vid sidan av det. Helt okej.
 
Det var i alla fall trevligt att träffa sambons familj lite och umgås med dem. Inte träffat dem särskilt mycket denna sommar med undantag för hans bror som vi hälsar på lite oftare.
 
 
Utsikt från altanen hos sambons pappa.
 
Idag ställde vi klockan tidigt för att åka iväg på en liten roadtrip. Jag har aldrig varit i Växjö och sambon föreslog här i veckan att vi kunde göra en trip dit för att komma iväg lite och bara titta hur det såg ut där. 26 mil tur och retur är inte så farligt när man är van vid att sitta i bilen i betydligt många fler mil (är 140+ mil till min närmaste familj till exempel). I 2-2½ timmar promenerade vi omkring inne i Växjö, gick in och ut i olika butiker och handlade lite smått. Solen var riktigt varm även idag, tror det var kring 26-28 grader i skuggan. Phew!  Mindre bra var hamburgartallriken till lunch (smaken var det inget fel på men hade antagligen inte behövt alla de kalorierna)... Men men var en mysig minitrip i alla fall och jag fick någon timmes rörelse i kroppen vilket är bra då det inte blivit någon motion denna vecka. Nu har jag dock ont i fötterna och kan knappt gå ;) Mina stackars fötter får bära väldigt mycket vikt så det är väl inte så konstigt kanske!
 
 

Kommentera

Publiceras ej