Dålig uppdatering (som vanligt på sistone) men tänkte jag skulle hälsa er God Jul i alla fall! Återkommer med full kraft efter helgerna och ledigheten :) God Jul och Gott Nytt År!
 
 
 
 
Inte så mycket aktivitet förutom måndagsvägning här men får väl fortsätta med dom antar jag :)
Förra veckans vikt: 163.4 kg
Dagens vikt: 163.0 kg
Minskning på -0.4 kg
 
Lägsta noteringen so far med 0.1 kg ;) Nej men det går väl ungefär som de senaste veckorna.. står relativt still och det är inte som att jag känner mig särskilt duktig. Ställer mig alltid på måndagar på vågen och förväntar mig 165 kilo men icke :) En av vägningarna såg jag 162.9.. kände rätt fint att se 2:an. Allmänt så är jag inte säker på att jag kommer komma ur den här fasen nu under december, hoppas på det men annars blir det fokus igen från efter att alla helger och sånt är över. Sjukt mycket i skolan nu också innan jul, så ska sätta igång med det nu :)
 
Hoppas ni har det bra! Saknar att skriva här och saknar att prata med er bland kommentarerna :)
Förra måndagens vikt: 163.2
Dagens vikt: 163.4
 
= +0.2 kg
Totalt: - 36.5
 
Ja men här står jag och stampar i samma spår. Oändligt glad över att jag fortfarande står mer eller mindre still och inte går upp något särskillt trots dåliga beteende. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är inte lätt när det är svårt? Förra veckan började bra men sen började ensambeteendena krypa sig på och när sambon kom hem blev det att fira det genom att mysa ner sig i soffan och äta samtidigt som vi tittade på en massa nya filmer på vår nya projektorduk. Om man ska säga något positivt är att denna måndagen i alla fall inneburit just över en timmes promenerande (samt en massa massa grupppluggande inklusive en intervju, som vi utförde, med en som har hand om rekryteringar på ett företag). Nå, får se vad denna veckan bjuder på för utmaningar.
Inte mycket uppdatering här. Har inte allt för mycket att skriva och inte så mycket tid heller. Pluggat på bra denna vecka, både i skolan och hemma. Var även till läkaren igår igen med ögat och fick kortisondroppar (till ögat då) utskrivet samt tabletter så att herpesen inte ska blossa upp igen (vilket det tydligen fanns risk för i och med kortisonen), ska tillbaka dit dagen innan julafton.. känns ju som en bra dag för lite läkarbesök..
 
Har även jobbat idag, haft en triljon korta intervjuer. Jag föredrar lite halvlånga då tiden går fortare då, när de är så korta som de var idag kryper tiden fram och det känns som att man aldrig få gå hem. Nu var jag visserligen inte helt pepp på att ta mig hem då det stormar här i Halmstad. När jag kom ut från byggnaden när jag slutade där vid 21 så kunde jag inte ta mig någonstans för det blåste så mycket att allt jag kunde göra var att försöka stå still och inte följa med i vinden (åt fel håll). Blåser på rejält fortfarande och lamporna blinkar till stup i kvarten. Är rätt seg men tror inte jag kommer kunna sova med det oväsen som vinden för med sig så tänkte stanna uppe ett tag till och försöka få lite extra plugg gjort.
 
Imorgon kommer min älskling hem (sent på kvällen) och jag längtar! :)
 

Frukost - 2 halvor av polar extrembröd med 3% philladelphia, stark senap och tunna skivor av julskinka.

Lunch - Kyckling sallad med grönsaker och pasta.

Mellanmål - Citronyoghurt

Middag - Morötter och potatis i ugn gratinerat med smulad 10% fetaost tillsammans med fläskfilé och sallad på blandade gröna salladsblad och småtomater.

 

Kvällsfika - Macka med philla, senap och skinka.

Har plöjt igenom tre filmer nu på kvällen. Jag vet inte vad det är men vi har en stor svart rektangel på vår vägg som jag aldrig kommer på att faktiskt slå på. Det är visst vår tv. Istället sitter jag med min laptop och klickar mig genom hela internet dag ut och dag in. Kan visserligen tycka att det är bättre då jag åtminstone aktivt gör något vid datorn, jag får använda min hjärna mer än vad jag gör om jag bara tittar på en kanal på tvn. Nog för att det finns bättre alternativ än båda dom två men ja ni förstår. Filmer var det, jag tittar aldrig på film utan Philip.. serier tittar jag som en galning för vi har inte riktigt samma smak på serier alla gånger. Tänkte jag skulle passa på att kolla på lite "tjejfilmer" nu när jag är ensammen hemma.. känns dock lättare sagt än gjort för jag hittar inga som jag inte redan sett? Så har ni några bra tips på tjejfilmer får ni gärna tipsa mig!
 
Blev inte bara tjejfilmer denna kväll dock. Började med "Something borrowed" följt av "The big wedding" och nu sist "Side effects". Jag multitaskade och pluggade samtidigt.. (sjukt effektivt pluggeri som ni säkert kan förstå) och chattade med sambon via skype (text). Har ändå fått en del plugg gjort och tänkte göra lite till innan jag försöker mig på att sova. Har gått bra med maten idag, var dock rätt hungrig på kvällen så blev att äta kvällsfika. Hade tänkt hoppa det men bättre att äta om man är hungrig.
 

Så här såg jag ut under första halvan av dagen.. not so much under den senare ;)
Så, idag är första dagen som sambon är borta och jag känner mig redan helt rastlös och uttråkad (nu har jag massa saker jag BORDE göra men ändå). Kommer bli en lång vecka ;) Har ändrat lite i headern och lagt in en ny profilbild, skulle inte säga att det blev jättebra men kändes som att den tidigare headern var lite väl somrig för den här årstiden. Borde verkligen köpa en bättre kamera och inte ta alla bilder med iphonen!
 
Jag har bestämt att det här ska bli en nyttig och bra vecka, framförallt gällande maten. Det är dags att sätta igång igen helt enkelt. Det kommer helt klart bli en del utmaningar då jag historiskt sett ätit (bland annat) när jag har tråkigt, när jag är ensam (så ingen ser hur jag trycker i mig) och när jag känner mig nere. Finns risk för alla de tre faktorerna denna veckan men bara för att jag en gång varit den personen behöver det ju inte betyda att jag väljer att vara den personen idag. I can do this :)
 
 
Random bild men fortsätter att visa det juliga runt om i vår lägenhet! Detta pryder vårt köksbord.
Förra måndagens vikt: 163.6
Dagens vikt: 163.2
 
En viktminskning på: -0.4 kg
Totalt: - 36.7
 

På rätt spår i alla fall även om jag har fastnat på 163 ;) 
Så har vi äntligen fått tända vårt första ljus i adventsljusstaken som i år är en röd trä sak med två bockhuvuden i vardera ända. Fick den i julklapp förra året så fick inviga den detta år. Dagen har förutom att vara vår klassiska tvättstugedag varit en mysig dag med adventsmys hos Philips pappa tillsammans med hans bröder + familjer innan vi i mer eller mindre samlad trupp gick mot stan för skyltsöndag. Just skyltsöndag är väl egentligen ingenting speciellt för oss men det känns som tradition att gå ut på stan, titta, trängas och sen precis som alla andra år inse att det inte är något intressant och lite kallare än innan gå hem och värma sig. Just detta år frös jag inte så fasligt på ute men när jag kom hem började jag "efter"frysa som en tok. 3 timmar med tjocksockar, tjocktröja, filtar, täcken, bovetesäck som värmdes om någon gång är jag nu äntligen upptinad.. fattar ingenting. Frös som en tok och jag blev inte varm.. jag kylde däremot ner sängen (vart jag låg första timmen) så pass att den gjorde mig ännu kallare. Sjukt.
 
Nåväl! Nu ska vi iväg och handla mat till min lilla ensamvecka och sen blir det kanske en tidig sömn, trött! :)
 
 
Så här såg jag ut på stan idag. Minitomten i bakgrunden är Philips brorsbarn och bakom honom Philips bror (såg först nu att dom stog där).