Besatt

3kommentarer

Jag har fått en ny besatthet i matväg. En otippad sådan! Bostongurka! Så gott och jag antar att det finns sämre besattheter att få ;) Äter just nu en tidigt lunch bestående av fullkornspasta, köttfärssås och ja precis, bostongurka. Annars varvar jag denna morgon/förmiddag med serier och hemtentaplugg.. vore skönt att bli helt klar med hemtentan idag och ta en ledig helg tillsammans med Philip.

3 kommentarer

Mizca

01 Nov 2013 15:45

Eller hur. Roligare att gå på köpcentrum om man har lite pengar ;)

Therese

02 Nov 2013 18:22

Får mig att tänka på leverpastejsmörgås med bostongurka, gu vad gott det vore!

Svar: Bostongurka på leverpastejssmörgås?! Aldrig ätit, har bara haft smörgåsgurka på mina sådana mackor.. men ja, en sådan vore fantastiskt att äta.. :D
Sara

Positiva Pia

03 Nov 2013 14:41

Hej,

Tack för en inspirerande blogg. Jag kämpar själv med min övervikt. Jag upplever att jag är mer strikt än många av mina vänner och försöker motionera så gott det går men att jag ändå kan gå upp i vikt. Jag får inte det att gå ihop.

Hur var det för dig när det var som "värst", kan du se tillbaka och känna att du åt mycket och fel eller känner du att det blev så ändå?

Svar: Jag har verkligen alltid varit stor, ända sen jag var liten och jag kunde inte se mer annorlunda ut jämfört med min magra syster så det känns som att min kropp alltid varit mer benägen att dra åt sig vikt.. det är ju dock inte bara så utan jag har ätit för mycket och dåligt under åren också så ja.. kanske en kombination? :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej