Bråkig mat

2kommentarer

Kvällens middag ville verkligen inte hända. Vi skulle äta fullkornspasta med stekt skinka, paprika, broccoli och keldas 8% ostsås men först brändes ostsåsen och smakade apa så vi fick vara snabbtänkta och satte igång en creme fraichesås som brukar kunna bli bra (i alla fall okej) men den blev tväräcklig. Vi brukar verkligen inte faila så här i köket, visst vi är inga kockar eller matgenier men det brukar ju vara åtminstone halvgott, haha. Blev bara pasta med skinka och grönsaksblandningen idag, gick ju det också men inte lika gott som med ostsåsen!
 
Har just inventerat kyl/frys/skafferi och skrivit klart veckans matplanering och inköpslista inför handlingen senare idag. Vi testar en ny taktik och handlar lite senare på kvällen när inte precis alla andra i Halmstad handlar.
 
 
 
 

2 kommentarer

Mizca

11 Nov 2013 19:23

Svar: tack för tipset :)

Therese

11 Nov 2013 19:51

Sånt där är så retligt när det händer och till slut äter man bara för att man måste på något sätt och ingenting smakar bra helt plötsligt. Bättre lycka imorgon! Kelda ostsåsen brukar jag förresten använda när jag gör lasagne och blanda i bechalmesåsen istället för en massa riven ost! Användbar till mycket.

Svar: Ja det är riktigt drygt och man tappar ju lätt matlusten :) Ja den är jättebra den där ostsåsen, använder den också i lasagne men bara den,dvs hoppar bechamelsåsen helt och hållet :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej