Kvällen

5kommentarer

Medan sambon för andra dagen ska ut och springa på ett mörkt elljusspår (stormen förstörde tydligen det) så kommer jag sitta under filt och täcke (så frusen idag) och läsa domar, lagar och skriva på en obligatorisk uppgift. Inte för att jag kan, vill eller orkar springa men det låter aningen mer lockande än att plugga denna kväll.

5 kommentarer

Mizca

07 Nov 2013 19:14

Svar: Blir ju lätt så när man sover bort några timmar och har mkt att göra.. men skönt när man väl sover :)

Nej .. dem är gjorda av gips :)

Bokstäverna köptes på Panduro

Mizca

07 Nov 2013 19:25

Svar: Hehehe... tack =)

jenny

07 Nov 2013 19:43

Brukar du och din sambo gå på promenader tillsammans? Jag har försökt få med min några gånger men det går tungt.. :)

Svar: Ja, nu har det väl varit lite ont om de på senaste men vi promenerar ofta tillsammans när promenader väl sker! Speciellt kvällspromenader! Perfekt sätt att umgås på utan massa andra saker som distraherar, blir mer kvalitet i det och så är det ju roligt med sällskapet rent generellt :)
Trist att han inte vill följa med :/
Sara

jenny

07 Nov 2013 21:10

Handlar inte så mycket om att han inte vill följa... snarare att det kommer så mycket emellan när vi båda arbetar väldigt mycket och reser mycket i jobbet oxå.. vi måste få igång nån rutin helt enkelt:)

Svar: Ah, okej jag förstår. Nej det är ju inte så lätt då men kanske kan morgonpromenader fungera för er? :)
Sara

Jenny

08 Nov 2013 10:39

morgonen skulle absolut funka om jag inte älskade att snoza:P jag får ta och rycka mig i kragen och helt enkelt komma igång på morgonen! :)

Svar: Haha jag förstår dig precis.. Jag är så sjukt morgontrött och använder min snoozefunktion ofta och länge.. allt för länge ;) Borde dock också försöka ta mig ut på morgonpromenader iaf någon dag i veckan.. men det är ju lättare sagt än gjort :P
Sara

Kommentera

Publiceras ej