Lördag

0kommentarer

Har varit en fantastisk bloggare idag! Det blir lätt så när man inte är hemma (eller vaken) under dagen. Sov riktigt länge både jag och sambon och när vi vaknade (12) så var det bara att göra sig iordning, fixa mat lite snabbt och sen bege oss iväg. Sambons skulle hjälpa sin bror att sätta in en ny ytterdörr och jag gick på stan med hans flickvän + barn. Regnade först men övergick sedan till storm och vi lyckades ha motvind hela tiden. Fantastiskt novemberväder! Promenerade med hem till dem efter stan och stannade där tills Philip var klar med att hjälpa till några timmar senare.
 
 
Halmstad idag. Grått, kallt och blåsigt (men ändå fint - älskar Halmstad).
 
Mat, serieavsnitt och lite spel senare så sitter man här, trött, frusen (fryser som bara den idag) och avslappnad. Skönt med en lugn lördagskväll. Har för övrigt så jäkla ont i mina ben, gissar på att det är promenaderna från tidigare i veckan och dagens promenerande som är bovarna :)
 
 
Woop woop, dubbla bilder! Köpte ett mini fotbollsspel på citygross innan idag. 159 kronor för en rolig stund.. ja ända tills Philip brev för bra och utklassade mig allt för mycket. Då blidde det mindre roligt!
 

Kommentera

Publiceras ej