Ny kjol!

4kommentarer

Så här ser jag ut idag! Första gången jag använder denna kjolen som jag beställde från ellos förra veckan. Jag ÄLSKAR den, så himla fin! Helt klart nya favoritplagget i garderoben!
 
'
Men som vanligt så är det inte så enkelt att fota och se detaljer med min iphone i dåligt ljus..
 
 
Så här är övertyget och så är det en svart underkjol undertill så man slipper flasha alla ;)

4 kommentarer

smulan

07 Nov 2013 14:36

Snygg kjol! Du ser jättefin ut i den :-)
Får även gratulera i efterskott till er 3-års dag. Hoppas den blev som ni ville ha den.
Hoppas du får en härlig dag!

Svar: Tack, ja visst är den! :) .. och tack igen, den blev jättebra den dagen. Alla dagar som jag får kvalitetstid med sambon är visserligen bra dagar :)
Sara

yelling timber

08 Nov 2013 12:37

Fin. =) Älskar kjol, mest för att jag tycker det är fint men kanske lite för att byxor sällan passar. =) Har alltid klänning eller kjol. Snyggt att du vågar lite färg där uppe också... jag är så feg med sånt.

Svar: Ja jag är en riktig sucker för kjolar och klänningar med leggings, så fint! Svårt att hitta byxor plus att det är sååå mycket mer bekvämt med leggings och kjol/klänning. Ja, jag försöker använda färg, älskar färg men ibland tycker jag det är svårt att matcha så det ser ok ut :)
Sara

Rundamamman

08 Nov 2013 15:13

Vad fin du är! Jag har plötsligt gått över till bara kjol nästan... så mycket skönare än byxor! :)

Svar: Tack :) Ja visst är det så mycket skönare! :)
Sara

yelling timber

09 Nov 2013 12:23

=) Ja, jag älskar också färg egentligen... men, jag provar färg i provhytten men känner bara att... nej, jag kommer inte vara bekväm i det, vill väl inte synas så mycket kanske. =) Gömma mig... dumt. =)

Jag lägger till en länk till dig på min blogg, hoppas det är okej! =) Säg till annars.

Svar: Kanske blir det mer färg senare :) Det går jättebra såklart att du gör det! :) Borde också länka till de bloggar jag läser.. inte orkat ta tag i det men när jag väl gör det så ska jag länka till dig också :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej