Ätaätaätaätaäta

3kommentarer

Åh jag vill så gärna bara äta saker, trycka i mig saker, vad som helst egentligen.Jag är inte hungrig, jag vill bara äta. Jag känner igen det här, det är så här jag har gått upp i vikt tidigare men det är SÅ svårt att motstå det här suget att äta även om jag inser att det bara är ett övergående sug. Det är det enda jag kan tänka på just nu. Försöker tänka på annat, göra annat men det försvinner inte!

3 kommentarer

Anna

24 Oct 2013 10:36

Ja, jösses ja, det där sugen känner man igen! Stå emot!

För min del hjälper det inte ett dugg att ta något annat att äta, typ en frukt eller så. Det blir bara värre. Något som däremot kan funka för mig är stark mintsmak - typ att borsta tänderna med extra mycket tandkräm eller att ta en omgång med munskölj (Flux eller liknande). Jag gissar att det har att göra med att man då får en fräsch känsla i munnen och att man inte vill "smutsa ned" munnen med ja, typ choklad, eller vad man nu är sugen på. Kanske är det också känslan av att man inte ska äta när man har borstat tänderna som gör att jag (inte alltid men ganska ofta) kan stå emot. Jag brukar t.ex. aldrig ha sötsug när jag borstat tänderna på kvällen och ska gå och lägga mig och tänker att det kanske har med det att göra att man är "programmerad" att inte äta när man precis borstat tänderna.

Det kanske inte är ett särskilt hjälpsamt tips, utan kanske bara funkar för mig, men om du inte har provat, kanske det är värt ett försök?

Jag håller i alla fall tummarna för att du lyckas stå emot. Jag tror på dig!

Kram Anna

Svar: Bra förslag, får testa det nästa gång. Denna gången lyckades jag sova bort suget :)
Sara

jenny

24 Oct 2013 11:17

Stå emot! Tänk på vaf du kämpat för att komma dit du är, tar du en gång är det lätt att falla tillbaka i gamla vanor! Men oj vad jag känner igen mig, hjälper inte att bara äta något litet, man måste äta tills allt är slut.. men intala dig att du inte vill, gå på en kort promenad el så för att få lite frisk luft och rensa tankarna!

Du klarar det! Pepp!

Svar: Ja det är ju så, börjar man har man gjort det okej för sig själv att även fortsätta men precis som du säger så blir man ju inte nöjd förrän allt är slut - om ens då.
Sara

Getsmaller

24 Oct 2013 12:53

Sova förbi värsta atacken, promenera eller borsta tänderna brukar funka på mig

Svar: Ja sova fungerade idag för mig, får prova på att borsta tänderna och promenera om det kommer igen :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej