Matdagbok 17 april

1kommentarer

Frukost - Kvarg med hallon och kanel. Riskaka med kokt ägg.
Lunch - Ugnsstekt lax med stuvad spenat, granatäpplekärnor, en potatis, 20g smulad fetaost (10%).
Mellanmål -  Grov macka med lufttorkad skinka, lite mozzarella, ruccola, tomat, röd lök (café).
Middag - Fläskfilé med böntzatziki (kidneybönor, riven gurka, kvarg och lite matyoghurt, vitlök, salt, peppar, lite cayennepeppar), sparris och grönsallad på babyspenat, tomat och rädisor.

 


Kvällsfika -  Två riskakor.

1 kommentarer

Biggie

18 Apr 2014 11:37

Ser himla gott ut. :-) Och vilken skillnad det är på före och efterbilden i din banner (kallas det så?)!! Du är jätteduktig.

Svar: Var gott! :) Ja, man ser ju visst skillnad (även om det inte alltid känns på kroppen!). Banner, header.. kärt barn har många namn :) Tack!
Sara

Kommentera

Publiceras ej