Gårdagens mat (onsdag19/2)
0kommentarer
Före frukost - 1 msk omega 3 (Möllers tran citron), 1 msk Holistic linfröolja och 5ml D3 vitamin (flytande).
Frukost - Havregrynsgröt med äggvita, psylliumfrön, vatten, mjölk och kanel.
Mellanmål - 75g makrill i tomatsås med 5 sötmandlar.
Lunch - Kyckling, ris, kidneybönor, gul lök och paprika.
Mellanmål - 140g keso med blåbär och hallon. 1 päron.
Middag - Nötfärs, gurka, tomat, lök, avokado, majs och sås på låg % kvarg.
Kvällsfika - Smoothie på kvarg, hallon, blåbär, kanel och vatten.
Tydligen lyckades jag med att INTE ta någon bild på ett enda av alla målen. Rätt skickligt ändå.. ;) .. och som tidigare dagar denna vecka är det här enligt ett kostschema jag följer från kostkontrollen.se!
Kommentera