Gårdagens mat 18 januari

3kommentarer

Frukost/ Lunch -. Sallad från Willys salladsbar. Bland annat quinoa, avokado, paprika, ruccola, skinka, lök, keso, ett ägg. Såå smarrigt! :)

Middag -  Sötsur fläskfilé med ris. (Ananas, paprika, chili, ingefära, lök, vitlök, vinäger, tomatpure, ananasspad, vatten, en gnutta socker, haricot vertes).

 
Kvällsgott - ½ påse mikropopcorn med coca cola zero.

3 kommentarer

Mamma

19 Jan 2014 12:00

Vi har förresten testat göra den där "enbärs kycklingen" och den var verkligen jättegod :).

Svar: Vad bra att ni tyckte om den! Supergod är den!
Sara

Marielle

19 Jan 2014 12:33

Jag kom på att jag glömt tipsa dig om en sak... Jag såg att du hade försökt göra "glass" med bär och mjölk men att den blev lite lös. Om du blandar bär/frukt direkt från frysen med lite yoghurt eller kesella/kesam och kör det i en köksmaskin/mixer/blender, så får du en perfekt glass!! Vaniljyoghurt/kesella är gott + att du kan ha i lite flytande honung, om du vill ha den lite sötare. Det går på ett litet kick och du kan äta glassen med en gång - utan att frysas. Perfekt efterrätt eller mellanmål! Nam! :-) M.

Svar: Får testa det någongång! :) Tack för tipset!
Sara

Oskar

19 Jan 2014 20:35

Hejsan,

Är en 19-årig kille som själv gått upp och ner i vikt, nu väger jag mer än någonsin och kan inte sluta äta onyttigt.. Skulle vara kul att komma i kontakt med mig? Maila eller skriv på kik ozze_b

Kommentera

Publiceras ej