Promenad i dagsljus, kors i taket ;)

4kommentarer

Tog en runda uppe på galgberget vilket är ett populärt motionsspår här i stan. Jag promenerade där uppe medan sambon sprang sin runda och han tog sen andra hållet för att möta upp mig och sen gick vi resten tillsammans. Det var en riktigt skön runda med sol, blå himmel och lite vind som friskade upp. Är två tunga backar, för mig i alla fall, på rundan som riktigt suger musten ur en. 48 minuters promenad i frisk luften blev det. Skönt!
 
 
 

4 kommentarer

K

12 Jan 2014 19:54

Oj, haha! Det är verkligen olika väder hos dig och mig =P

Svar: Ja det är så skönt när det är snöfritt fast jag tror snön är på G även hit. Är från norra norrland så jag har fått min beskärda del av snö så tycker det är rätt trevligt när den håller sig borta! ;) Sol och blå himmel är ju dock alltid trevligt oavsett om det är barmark eller snö! :)
Sara

Marielle

12 Jan 2014 20:25

Härligt! Vilken fin promenadväg! :-) Här har vi äntligen fått snö och ca -10. Snön ger lite extra motstånd när jag är ute och promenerar, så det är bara positivt. Några solstrålar gör att allt ser ut som ett Julkort. Hoppas du får fler fina dagar på galgberget. :-) M.

Svar: Ja det är jättefint där uppe :) Haha ja det gäller väl att se det positiva i allting (motstånd vid promenad) själv är jag ingen snöfantast så tycker det är rätt trevligt att slippa det så länge som möjligt. Fått nog med snö för hela mitt liv känns det som i och med att jag bott nästan hela livet i norra norrland, nu välkomnar jag barmark och plusgrader! haha. Hoppas också på fler fina dagar där uppe :)
Sara

Gentle Giant

12 Jan 2014 20:28

Vad fint! Förstår att det var härligt! Låter dessutom så trevligt att du och mannen ger er ut tillsammans och löser er träning tillsammans! Vilken pepp!

Svar: Ja det är perfekt att vi kan lösa det så båda får ut maximalt av tillfället enskilt men ändå gör vi det tillsammans på något sätt :)
Sara

Lotta

13 Jan 2014 08:32

De där backarna känner jag igen sen högstadiet då vi ofta var där på idrotten. Oj vad jag faktiskt längtar till Halmstad.

Härligt med träning tillsammans!
Lotta

Svar: Ja Halmstad är så fint så jag förstår att du längtar hit :) Antar att du kommer härifrån? :) Ja träning tillsammans är det bästa! :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej