Nu är vi inflyttade i nya lägenheten men vi har inget internet än (får det förhoppningsvis imorgon). Har varit en rätt onyttig helg men imorgon (ja idag egentligen då det är över midnatt nu) så är det nya friska, nyttiga tag igen. Har dock inte lyckats få med vågen (eller mikron) hit till nya så failar lite på måndagsvikt nu. Lunchen (som jag alltid brukar mikra) löser jag genom att göra en fräsch tonfisksallad med keso. Blir bra! Är hur som helst så fint här och jag trivs så sjukt bra i nya lägenheten. ÄLSKAR den inglasade balkongen.. har suttit där hur mycket som helst. Perfekt för en som är insektsrädd men som ändå vill vara "ute" ;)
 
Är mer död än levande nu så ska ta och svimma i sängs. Lägger in några få bilder som jag lagt upp på instagram under helgen..
 
 
Inredde balkongen idag. Köpte lite mattor (köpte bord igår på Ikea), en blomma och en lite lykta.
 
 
Utsikten åt ena hållet från balkongen.
 
 
.. och igår, mitt i flyttkaoset! :)
 
Flytt idag! .. men innan dess.. intervju till uppsatsen. Senaste dagarna har bjudit på packning, packning och mer sådant. I onsdags var vi dock på 1 års kalas och sen majbrasa med allsång och allt sånt där. Nej men jag har väl egentligen inte riktigt tid att sitta här! Massor att göra! :)
 
 
Majbrasa
 
 
Philip med sin numera 1-åriga brorson.