Promenerade totalt just över 2 timmar igår vilket jag är supernöjd med! 35 minuter på dagen som sagt och på kvällen så promenerade jag och sambon fram och tillbaka till och från mamma (hälsade på där i någon timme innan vi gick hem igen). 43 samt 44 minuter tog de promenaderna. Riktigt nöjd men idag är kroppen rätt seg. Måste ha haft ont i ryggen i natt för jag drömde om upprepade bilolyckor där det enda jag gjorde illa var min rygg, om och om igen. Vaknade upp med ryggont också. Nåväl! Idag står jobbsökande på 2 do listan och jag borde röja lite här i lägenheten också om jag orkar.
 
 
 
 
Något som jag tillbringat väldigt mycket tid med på sistone är att planera en halloweenfest för familjen här i Luleå. Mest för kidsen men också för de vuxna och i helgen gick den av stapeln. Ja det var fel helg men det var den helgen vi kunde få ihop alla då flera jobbar nu i helgen. Jag vet inte hur många timmar jag suttit och planerat, pysslat, fixat och sökt inspiration. Så himla roligt! Önskar jag hade tagit fler bilder på allt men nåväl! Vi hade roligt i alla fall! Det blev läskig entré med läskiga ljud (spotify) och till välkomstdrink (allt var alkoholfritt) bjöds malda zombiehjärnor (frozen raspberry daquiri utan alkohol typ), middag, monsterdesert, skattjakt och massa lekar bland annat skelettrace, känna på äckliga saker, göra mumier och jaga spöken. Vi hade lite läskiga och oläskiga snacks och spökljus (uv lampa). Det får bli en årlig tradition! :)
 
 
Jag var en ond drottning. Alla ursäkter för att bära en tiara är en bra ursäkt.
 
 
Philip var döden.
 
 
Dekoration i taket. Jättespindel!
 
 
Lite av spökljuset.
 
 
Bål med ögon och läskiga händer.
 
 
.. och en av lekarna. Min syster blir mumiefierad.
Hej hej!
Inne på min tredje duktiga dag och med duktig menar jag tredje dagen med bra mat, inget godis och tredje dagen med motion (promenader). I måndags blev det till och med dubbla promenader. Promenade till min mamma på måndag morgonen för att hålla min lillasyster sällskap (höstlov) och sen efter några timmar kom mina syskonbarn dit också så fick jag passa dom också när deras föräldrar jobbade. Barnpassandet har ökat rejält sen vi flyttade hit till Luleå, älskar det :)
 
Måndagkväll och tisdagskvällen blev det kvällspromenader med Philip. När vi gick där så kände jag hur mkt jag har saknat våra promenader, är en mindre evighet sen vi promenerade tillsammans. Bara vi två, inget som distraherar, vi gör ngt som inte involverar teknik och sen älskar jag kvällsluften.
 
Har haft en väldigt väldigt lång period där jag inte skött mig med varken kost eller motion. Små försök har gjorts att komma på rätt bana men det har inte fungerat. Har haft en rätt jobbig höst med depp och jobbiga känslor och jag har bara känt att det varit svårt att vara duktig när man känner sig så jäkla dålig men sen känner man ju sig extra dålig för att man inte är duktig.
 
 
Kom i alla fall in från en 35 minuters promenad här för en liten stund sen. Vandrat omkring på alla smågator här i Luleås centrum. Bilden är från promenaden.