Vet ni vad som är sjukt? Idag var ju utanför lägenheten för första gången på en vecka. Varför? För att mitt knä totalpajjade just innan nyår och jag har sen dess inte kunnat räta ut det eller böja det. Jag har med en ansträngd haltning tagit mig mellan soffan, sängen och toan. Väldigt spännande liv på sistone med andra ord! Idag var knät mycket gladare tack och lov och jag fick andas annan luft än lägenhetsluft. Det är riktigt handikappande när knäna inte mår bra, man kan ju inte göra något överhuvudtaget känns det som. Väldigt tacksam för min sambo som med egna ord är "den enda som städat, diskat och tvättat på HELA året i det här hemmet". Hehe. Hoppas nu på att knät bara blir bättre och bättre så jag kan fungera normalt igen! 
 
 
Sista dagen på Kanariaöarna, i väntan på bussen mot flygplatsen.
 

Hej! 

Nytt år alltså och jag kan ju inte vara sämre än resten av befolkningen, nytt år betyder väl ny start? Så, jag och min nya rosa (!!!) våg är redo för det nya året. Jag har som bristen på inlägg kanske antyder inte skött mig särskilt bra när det gäller vikten men det är då och nu är nu.

Men innan nu är nu tänkte jag bara uppdatera er lite snabbt om den där utlandsresan som jag nämnt innan. Pappa bjöd hans familj på en utomlandsresa till Kanarieöarna för att fira hans 50- års dag där. Den gick av stapeln i december och lika mycket som jag såg framemot första sol och bad resan på 10 år så var jag också väldigt nervös och hade väldigt mycket ångest vid blotta tanken på den. Varför? Jo på grund av min vikt, om jag skulle få plats i flygplansstolen och om jag skulle få flyga överhuvudtaget.  Jag hanterar inte sådana känslor så bra så istället för att väga så lite som möjligt och underlätta för mig själv så gjorde jag tvärtom, gick upp massa kilon på grund av allt terapiätande. Men, jag fick plats i stolen (med armstödet uppfällt) och påverkade inte personen bredvid mig. Hur? Jo min syster är så himla snäll att hon delade sina platser med mig och jag satt därför vid fönstret och hade min 4-åriga systerdotter bredvid mig. Jag kunde inte fälla ner bordet men jag åt sittandes lite snett från systerdotterns bord. Min syster frågade också flygvärdinnan om extra insats till bältet. Har jag sagt att jag har en fantastiskt snäll syster? Det är hon verkligen!

 
Röd? Va nej inte jag väl! :)
 
 
Utsikten från vår balkong.
 

Jag vägde in mig på 176.7 kilo i måndags, lite mindre än 20 kg mer än min minsta vikt. 11 kilo mer än vad jag vägde 23 juni men om jag ska vara ärlig så trodde jag att jag hade gått upp så mycket mer (levt utan våg sen sommaren). Så när jag vägde mig var jag mest lycklig att det inte var så illa som jag trott. It is what it is.

Satsar på år 2015 istället. Jag fyller 30 år om 28 veckor och tänkte jag skulle försöka gå ner 30 kilo till min 30 års dag. Vore en fantastisk present till mig själv!

 
.. och så en bild från julafton på mig och min sambo!
 
Hoppas att ni hade en härlig jul, nyår och nu också en bra start på det nya året!