Stilla

1kommentarer

Förra måndagens vikt: 163.6
Dagens vikt: 163.6
 
En viktminskning på: +/-0 kg
Totalt: - 36.3
 
Ytterligare en bortslösad vecka men helt ärligt är ett +/-0 väldigt generöst med tanke på att jag inte ätit helt nyttigt under veckan som gått. Skönt att det inte var ett plus :)

1 kommentarer

Jenny

29 Nov 2013 10:29

Ingen vecka är bortslösad, oavsett om man står still, går upp eller går ner i vikt! Kom ihåg det :) Man hamnar i svackor, det är helt normalt, jag har gått månader utan att min vikt har rört sig och jag har blivit så frustrerad på det. Motivationen dippar och man känner sig värdelös.

Men varför ska man känna sig så? Detta är ju helt normalt och huvudsaken är att man inte ger upp, trots att motivationen sviker en. Frö när man väl tar sig igenom en sånhär fas så bara rasar vikten. Tills nästa gång man hamnar i den fasen igen. Att gå ner i vikt har aldrig varit lätt (eller jo för viss, men de har kanske svårt för att gå upp igen). Men som en vis vän sa till mig en gång så tog det inte en dag att gå upp i vikt, därför kommer det inte heller ta en dag att gå ner i vikt heller!

Så jag säger bara kämpa på! Du är sjukt grym och jag gillar att följa din blogg. Synd jag inte bor i Halmstad, då hade vi kunnat peppa varandra ;) Nu får vi ta det här istället!

Svar: Tack för din kommentar! :) Ja du har ju rätt.. och än så länge håller jag mig hyffsat på den vikt där jag "slutade" gå ner.. så ingen direkt skada skedd om man ser det på så vis. Jag försöker tänka positivt och tänka att jag åtminstone ger huden en liten break genom att stå still.. (men jag tror det är lite väl desperat positivt tänk för att försöka hitta NÅGOT positivt med det här motivationsdippet). Snäll du är :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej