Frågor?

3kommentarer

Nu brukar ni vara duktiga på att ställa frågor i kommentatorsfältet som jag brukar svara på där men jag tänkte ändå passa på (nu när jag inte har så mycket annat att skriva om) att säga att ni jättegärna får ställa frågor till mig om det är något ni undrar över. Blir det ett några kan jag svara på dem i ett inlägg :)

3 kommentarer

Mizca

07 Oct 2013 13:34

Jag förstår ju varför du vill gå ner i vikt och så men vad var det som fick dig att sätta igång med detta så mycket som du gör nu? Bestämde du dej bara en dag att nu får det vara nog eller var det nåt annat?

Bästa tips för att gå ner i vikt?

Om du är sötsugen - vad gör du då?

Om du skulle se att nån sparkar på en hund eller katt, vad skulle du göra?

Favoritårstid?

Vart åker du helst på semestern?

Linda

07 Oct 2013 14:09

Hur mycket vill du väga? Vad säger mannen om din förvandling? Vill du ha barn i framtiden? Hur ska du göra med all lös hud efter viktnedgången? Hur håller du motivationen uppe? Har övervikten hindrat dig från att göra vissa säker som du kommer göra när du blir mindre? Hur har folk bemött dig, har du tex hört elaka kommentarer pga din vikt?

onlymyloss.blogg.se

09 Oct 2013 17:54

Vilka bloggar följer du? Några som är om viktminskning av dem?

Svar: Jag följer en väldigt massa bloggar. Jag önskar att jag hade fler viktminskningsbloggar att följa men det är svårt att hitta sådana som dels uppdateras, dels de som har vikt att gå ner (att läsa om en som ska ner från 55 till 50 är inte alltid så inspirerande för mig). Jag läser många vanliga mindre och stora bloggar som inte handlar om viktminskning som vänner och bekantas bloggar, kenzas, blondinbella och de där vanliga.
Angående viktbloggar kan jag nämna några:
Din ;)
http://viktsextiosju.webblogg.se/
http://hundrafemtiotre.blogg.se/
http://sjuttiotva.blogg.se/ (ny blogg, hittade idag!) :)
http://vagenarintealltidrak.bloggplatsen.se/

Sen läser jag även några bloggar som kanske inte behöver gå ner så mycket mer utan fokuserar mer på träning och kost, men som jag ändå blir inspirerad av som t ex:
http://skinnyjeans.devote.se/
http://www.emmaeklund.com/blogg/
http://goingsmaller.blogg.se/
http://candydarling.shapemeup.se/
Sara

Kommentera

Publiceras ej