Nej!

5kommentarer

Från ingenstans kom halsontet tillbaka, matthet och värk i kroppen, ögonen rinner och jag känner av min förkylningsastma. Trodde jag var klar med sjukan men tydligen inte. Får hoppas på att det är en snabbt övergående (typ till imorgon) känsla. Jag ork int.

5 kommentarer

Mamma

11 Oct 2013 19:15

Nej, vad typiskt nu när du börjar ha mycket att göra i skolan. Håller tummarna för att du mår bättre imorgon.

Svar: Hoppas också det men jag ligger helt färdig i soffan nu under täcket så det ser ju inte allt för ljust ut.
Sara

Mizca

11 Oct 2013 22:10

Svar: Det är ju aldrig roligt att äta ensam så det kommer nog bli svårt för dig att hitta motivation till att laga nåt, men eftersom du är så duktig tror jag du hittar på nåt =)

Maria

12 Oct 2013 11:54

Hej!
Hoppas du har kryat på dig! Det är så otroligt inspirerande att läsa din blogg. Tack för att du delar med dig! Kämpar själv med vikten och nu är det dags att ta tag i den en gång för alla. Själv föredrar jag LCHF- liknande kost då det får mig att må allra bäst. Blir lite nyfiken på vad det är du studerar till?
Bra kämpat och fortsatt lycka till!!

Svar: Är tyvärr sjuk fortfarande men jag hoppas det går över fort! :) Tack för snälla ord! Jag läser ett program som heter "socialt arbete - ledning och organisering" och i slutändan är det meningen att vi ska vara fantastiska chefskandidater inom bland annat äldre- och handikappsomsorg ;) Vi får dock se vad jag blir i slutänden! :)
Sara

JUNITJEJ

12 Oct 2013 20:53

Krya på dig!

Svar: Tack :)
Sara

viktsextiosju.webblogg.se

13 Oct 2013 15:06

krya på dig!

Svar: Tack :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej