Nya koftan!

4kommentarer

Ska iväg och hälsa på lite folk nu och bad sambon fota mig lite snabbt innan han hoppade in i duschen. Här är den fina koftan jag köpte från H&M igår, den är rätt tunn vilket är skönt. Satte ett bälte i midjan som jag hade sen innan (som jag stör mig på att det sitter snett på bilden, haha).
 
 
Trevlig helg på er!

4 kommentarer

Mamma

05 Oct 2013 21:22

jättesnygg!

Svar: Visst är den :)
Sara

Linda

06 Oct 2013 16:13

Du är så fin o snygg! Jag är lite avundsjuk. O samtidigt inspirerande då då visar dina kurvor o inte försöker gömma dig. Som jag gör. Iofs svårt då jag väger 130 kg:). Är väldigt glad över att jag hittade din blogg. I morgon ska även jag börja men att gå ner i vikt. Förresten , har du någon gång funderat på en sådär gastric by pass op? Jag står i kö men är osäker på om det är rätt väg för mig.

Svar: Åh tack så snäll du är! Jag ser ingen poäng att dölja kurvorna och jag tycker också att jag oftast ser större ut om jag har för "påsiga" kläder :) Jag har funderat lite på en sådan op dock aldrig så seriöst. Jag har bara alltid varit övertygad om att jag kan gå ner på egen hand, jag är rädd för operationen och jag vill kunna äta allt med måtta. Jag vill ha friheten som en op delvis skulle ta ifrån mig.. vet inte om det låter logiskt :) Lycka till på din viktresa!
Sara

viktsextiosju.webblogg.se

06 Oct 2013 17:41

jättefin!!! tänk när du kan vira den som den gamla ;) heja dig vackra du!

Svar: Ja! Längtar tills dess! ;)
Sara

Moa

06 Oct 2013 20:53

Va fin den var å va mysig den såg ut :)

Svar: Den är jätteskön! :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej