Onsdag

3kommentarer

Hade en rätt jobbig natt med feber, frossa och väääääldigt ont i kroppen. Blev att sjukskriva sig och sen har jag varvat sömn med OS under dagen. Känner mig lite mer som människa nu, hoppas det håller i sig och att det inte är värktabletterna som gör allt.
 
På den positiva sidan så verkar det finnas intresse för vår lägenhet och vi ska ha fler visningar på den än de två som står på hemnet (två stycken som inte kunde de dagarna).

3 kommentarer

Jenny

12 Feb 2014 18:35

Huga för förkylning! Men härligt med fler intressenter.. drar förhoppningsvis upp priset:) hur går det med att hitta lägenhet i lulstan? :)

Svar: Ja man får hoppas på det! :) Går väl sådär, bostadsbrist så att hitta hyres känns omöjligt. Vi vill helst undvika köpes initialt men det blir kanske så ändå.. dock vill vi sälja vår innan vi köper en ny. :)
Sara

Mizca

12 Feb 2014 22:51

Svar: Okej, ja alla är vi olika. Själv har jag aldrig fått "avier" på min blogg när någon har skrivit svar till mig hos sig själva. Kanske för att jag inte signerar kommentarerna, men jag tycker det är mer personligt om bloggaren går in till mig och lämnar. Då ser den ju faktiskt mina inlägg också och kan skriva något intressant om mina inlägg!
Men det är väl mer så man söker läsare kanske då - men tycker ändå det är mer personligt :)
Tur vi är olika.

Mizca

13 Feb 2014 16:37

Svar: Verkar tydligen bara vara jag som är "emot" att svara i sina egna bloggar faktiskt. Men det är ju trevligt att vara lite utanför och lite udda! :)

Jag kan förstå att det blir rörigt men jag uppfattar det inte så rörigt och kanske därför jag reagerar som jag gör när fler och fler svarar hos sig själva :)
På ett sätt känns det så egocentriskt att svara i sina egna bloggar och inte gå in till de andra, men å andra sidan kanske folk läser ens blogg iallafall. Vem vet :D
Jag har ju väldigt många läsare men inte så mkt kommentarer så flertalet läser ju utan att ens kommentera :) Hahaha!

Ja, vi är alla olika och väl är ju det för hur hade världen sett ut annars :D :D

Kommentera

Publiceras ej