Gårdagens mat 9 januari
1kommentarer
Frukost - Vaniljyoghurt (0.5%) med frysta hallon och en banan. Vatten till det.
Lunch - Pasta med skinka, paprika, broccoli och keldas 8% ostsås (rester). Vatten.
Mellanmål - Varma koppen - redd kycklingsoppa (85 kcal). Vatten.
Middag - Saffranskyckling med bulgur (+ tomat och gröna blad), sparris, broccoli och kall sås på 5% fraiche, vitlök, gräslök, salt/peppar och lite honung. Vatten att dricka.
Kycklingen är marinerad i lite olja, cayennepeppar, saffran, salt, svartpeppar, vitlök, citronsaft.

Gott!
Kvällsfika - Äppel, kanel och vanilj yoghurt (0.5%), en clementin.
1 kommentarer
Estelle
10 Jan 2014 15:46
Saffrans kyckling lät riktigt gott, tack för bra tips
Kommentera