Tilllbaka

3kommentarer

Vikt för 2 veckor sen: 161.5 kg
Dagens vikt: 163.6 kg
= +2.1 kg
 
Totalt: -36.3 kg
 
Jag tappade all motivation, lust, ork där ett tag. Mycket på alla plan men det var då och nu är nu. Nytt fokus, ny plan, ny motivation och snart nya siffror :)

3 kommentarer

Marielle

31 Mar 2014 12:37

Inte kul, men det låter som du har fått tillbaka motivationen... Det är ju det viktigaste. Vad är det som får dig att tappa ork, motivation, fokus? Jag kan förstå om de känns tungt och motigt, eftersom du har en lång väg att gå fram till målet. Fokusera på dina delmål och strunta i slutmålet just nu. Kanske du även ska dela upp dina delmål ännu mer, så att du når dem lite snabbare och på så sätt känner dig mer motiverad... Bara en liten tanke.

Du investerar i din framtid Sara!! Det känns tungt och jobbigt nu, det går kanske långsammare än du förväntat... Tänk på att denna viktresa kommer att hålla på under en begränsad period av ditt liv sedan börjar en ny resa. Den resan är att behålla din nya vikt, något som också kan bjuda på utmaningar men det är bra mycket roligare att kämpa när man är nöjd med sin vikt. För mig är det så att nu när jag har nått min målvikt, vill jag absolut inte tillbaka där jag en gång var. Det känns på något sätt lättare att försaka saker och vara disciplinerad nu då jag vet hur jag vill se ut och känna mig... Du kommer också att få uppleva den känslan. Ta små steg varje dag, du kommer att nå dina mål! Marielle.

Svar: Det är framför allt att det blev för mycket på en gång. Jag var inte riktigt beredd. Såld lägenhet men vi fick ingen ny (löst sig nu), skolan och egentligen allt runt omkring.. Var bara stressad hela tiden men nu känner jag att det är på en mycket bättre nivå igen :)
Angående delmål så vill jag ha delmål som betyder något för mig. Visst kan jag dela upp dom men dom har ingen känslomässig betydelse för mig vilket mina nuvarande delmål har.
Sara

Hanna

31 Mar 2014 17:32

Yay, välkommen tillbaka! =)

Svar: Tack :D
Sara

Lotta

31 Mar 2014 20:09

Det låter som du tacklar det bra!
Kämpa på!

Svar: Jag försöker :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej