3 aprils matintag

4kommentarer

Frukost - Keso med hallon. Riskaka.
Lunch - Chili- och sojamarinerade laxspett med bulgursallad (gurka, paprika, persilja) och limekvarg (kvarg, lime, örtsalt, peppar).
Mellanmål - Kvarg med lågkalori äppelmos och hallon till det.
Middag - Kyckling med ris, babyspenat, tomat, sparris och sweetchilikvarg.

 

Kvällsfika - 2 riskakor och 1 kokt ägg.

4 kommentarer

yelling timber

04 Apr 2014 09:03

Du tar så fina matbilder. =) Det ser alltid så lockande ut!

Svar: Åh tack :)
Sara

Mizca

04 Apr 2014 09:10

Svar: Tack så mycket. Ja, de flesta jag har är stående så det är kul att göra nånting annorlunda med ;)

I början av mitt och Jimmys förhållande var det jättehärligt att vara ute och åka, lyssna på musik och prata massor. Det var i bilen vi hade de bästa samtalen men numera blir jag bara så trött, det är som att nån slår mig i huvet så jag tuppar av.

Oh fy.. 145mil är lååååångt. Jag fattar inte varför jag föreslog att vi skulle göra en roadtrip upp till norr nån gång i livet. Pallar ju inte det. Haha.

Svar: Men det är ju avslappnande att åka bil så jag förstår :) Ja, det är en bit, haha.. men man kan ju roadtrippa upp till norr men stanna på vandrarhem/hotell/vänner/släkt under vägen så man inte behöver ta hela etappen i ett :) Vi är alltid så ivriga att komma fram till min familj så vi kör alltid allt i ett men det vore säkert jättekul att stanna här och var och utforska Sverige lite :)
Sara

Mizca

05 Apr 2014 09:30

Svar: Ja, det är det vi hade planerat isåfall, vi känner ingen där uppe (har ingen släkt alltså) utan jag har bara två vänner jag hade tänkt passa på å hälsa på om vi åker men annars är det för att jag aldrig vart högre upp än sthlm så jag vill gärna se lite mer av sverige.
Så då hade vi tänkt stanna på olika campingar/vandrahem/hotell och vara iväg ett tag. Hade vart kul ändå!

Svar: Hade säkert varit hur kul som helst. Är också sugen på att åka upp i etapper genom Sverige någongång men vi är ju alltid så ivriga :) ... men nångång! :)
Sara

Mizca

05 Apr 2014 12:39

Svar: Du får försöka att inte vara det - att se etapperna som någonting bra och sen får du det bästa till sist :)

Svar: Får göra sånt efter flytten till norr :) Som det är nu är tiden för värdefull (och sällsynt) för att slösa.. träffar min familj så sällan som det är så när det väl finns möjlighet så vill man maxa tiden :)
Sara

Kommentera

Publiceras ej