Måndag! Härliga måndag, eller?!
Jag hade en härlig helg i alla fall med alla de perfekta elementen. Shopping, sömn, umgåsande, maratontittande av serier och julklappsinslagning. Jajjamen, 7 julklappar fick sin julklädsel igår kväll. Älskar att slå in presenter och klappar med Philip.. han sitter och mönsterpassar pappret tills det är perfekt och jag kunde inte bry mig mindre om mönsterpassning och "haffsar" ihop något. Ja i hans ögon är det haffsar i alla fall. Jag tycker det är rätt underhållande!
 
Förra veckan innehöll också 4 års firande av vårt förhållande där jag fick blommor och blev bjuden på restaurang (supergod mat), vi fixade pass till resan nästa månad och så även resväska. Vi hyrde relaxen i vårt lägenhetshus och bastade en kväll. Känslan efter att man bastat är fantastisk, man känner sig så ren, så avkopplad och så skönt trött.
 
Det nyttiga livet är inte perfekt. Inga promenader förra veckan och matintaget kan bli bättre. Luncherna har vi i alla fall skött bra, älskar att ha matlådor med bra mat i frysen.
 
 
Blommor från Philip förra veckan

Hej hej!

Fortfarande lite ovan vid bloggandet. Hade en trevlig helg där vi umgicks med min pappa och hans fru. Pappa ringde och väckte mig 8.45 på lördagen (tror aldrig jag varit så trött och förvirrad i ett samtal) och frågade om våra planer för dagen och om vi skulle med till Ikea (i Haparanda) och visst ville vi det. Så efter att ha gjort oss iordning åkte vi dit upp och shoppade lite. Väl där berättade pappa att de tänkt sova över hos oss så på kvällen blev det vin (och annan alkohol för killarna) och spel för hela slanten. Riktigt trevligt.

 

 
Från bilen på väg upp mot Haparanda (fotat i Kalix).
 
Händer inte så mycket annat, kämpar med den här höstdeppen eller vad det nu är för något som härjar i mitt inre. Vill helst av allt bara gömma mig under täcket och sova bort hela dagarna, är så ofantligt trött!
Tycker att det får lov att försvinna snart, känns inte alls särskilt roligt och jag känner mig så osocial som självmant har svårt att finna orken att göra annat än att sitta i min låtsasgrotta (neddragna rullgardiner och släckta lampor).. 
 
Imorgon får jag i alla fall skärpa till mig för imorgon ska vi ut och äta på restaurang jag och sambon. Imorgon är det nämligen vår 4 års dag! :) Vi har hunnit med så mycket på 4 år att det känns som minst 10 men samtidigt känns det som att jag träffade honom förra året för första gången, det har gått så fort.