Jag gick upp massor under min lowperiod men förra veckan försvann några av de kilona i alla fall :)

Vikt förra måndagen: 165.6kg
Vikt idag: 162.9kg
Resultat: - 2.7kg
 
Totalt: -37.0kg
Idag om 7 veckor bor vi i Luleå. 7 veckor, mindre än 50 dagar.. känns både helt overkligt och helt fantastiskt. Jag ska bara jobba klart först och så ska vi hinna med allt praktiskt inför flytten och umgås så mycket som möjligt med människor här nere. Var ute i Tylösand idag och umgicks med Philips pappa och Philips bror med familj. Tankar som att om vi träffar dom en gång i veckan nu framöver så kommer vi träffa dom sju gånger till innan flytt dyker upp.. ja, jag har alltid varit den dramatiska typen ;)
 
Efter att ha varit där ute gjorde vi lite praktiska saker innan vi båda slocknade och sov flera timmar i soffan. Alltså, det är så skönt att bara slappna av. Jag njuter för fullt av den här helgen. Inga måsten, ingen stress.
 
 
Vädret hade svårt att bestämma sig idag. Rejält åskväder med massor av blixtar över havet, regn för att sen bli strålande kokhet sol till att sen bli molnigt.
Heeeelg! Ska bli grymt skönt - min plan? "Sova ikapp"! .. har redan sovit 2 timmar efter jobbet.. så otroligt trött! Ska försöka klämma in någon promenad också. Vi har ett spår väldigt nära vår nya lägenhet där sambon brukar springa och jag promenerar runt, så möts vi ibland i spåret och jag hejjar på honom :)
 
Tänkte mest säga hej för att hålla bloggen vid liv! Har förresten också fått betyg på min uppsats nu, VG! Förra året var det en i klassen ovanför mig som fick högsta betyget så jag känner mig riktigt glad över betyget! Som jag kämpade! Den är även publicerad nu (idag) på internet så vem som helst kan läsa den! Känns otroligt skönt att allt det är klart nu! Stora stenar som rinner av mig!
 
Hoppas att ni får en superfin kväll och en härlig helg!!
Jag är verkligen för trött för att orka tänka på blogginlägg! Nystarten är i alla fall fortfarande i gång.. vi äter jordgubbar som godis och äter bra mat. Längtar till helgen då jag ska sooooova. Klockan ringer på olika variationer på 5 något om morgonen, inte helt van vid det om man säger så!
Känner att jag kommit ut helt ur det här bloggtänket, svårt att komma på vad man ska blogga om! Dagens positiva är att jag tackade nej till fikabröd som alla andra åt av på det möte jag deltog i på eftermiddagen. Dagens negativa som inte har med kost/viktnedgång att göra är att jag dog lite mentalt idag när jag snurrade runt på min kontorsstol och ser världens största spindel på väggen just bakom mig. Nu är jag rädd för alla spindlar oavsett storlek men den här.. den här.. ja jag vet inte. Jag har aldrig sett en sån stor (och fet) spindel förr som inte varit på tv! Ahh, jag känner att jag håller på att utveckla en fobi för mitt kontor just nu, helt vidrigt är det faktiskt med spindlar! Måste vara brott mot arbetsmiljölagen! Haha ;)
 
Men så till kost och sådant igen.. jag är så trött efter att jag kommer hem från jobbet, så mycket nytt för mig.. ny arbetsplats, ny arbetsroll, nya arbetsuppgifter, att jobba heltid överhuvudtaget är det evigheter sen jag gjorde samt att jag kör bil minst 1 timme om dagen nu och jag har innan det här jobbet knappt kört bil öht på 6 år så jag känner mig sjukt ovan vid det också, fick till och med övningsköra lite med sambon inför jobbstarten :-O.. Hur som så är jag trött när jag kommer hem och matlagning känns ju förjäkla jobbigt att ta sig an då, helst av allt vill man ju bara slänga i sig ngt fettigt och energirikt (och som inte kräver matlagning) så kostbiten kommer helt klart bli en jobbigare nöt nu. Ja jag inser att säkert alla andra levande människor tacklat det här problemet i en massa år vid det här laget men se, för mig är det "nytt". Jag vänjer mig förhoppningsvis snart.. !
 
 
En till bild på mig slänger jag in. Denna från en utflykt vi gjorde för någon vecka sen. Jag har som jag sagt tidigare mest problem (psykiskt) med mina överarmar men seriöst, jag orkar inte bry mig.. någon del av min kropp måste få luftas i värmen. Allmänt känner jag att jag bryr mig mindre och mindre över saker. Jag orkar helt enkelt inte bry mig hela tiden om vad andra tycker.. Klart det finns kvar och klart jag bryr mig men det är helt klart en förbättring till min tidigare inställning. Mycket befriande!

Vad hände? Helt plötsligt försvann orken och lusten och motivationen. Satt väldigt intensivt med uppsatsen och sen började opponeringstiden. Sen rullade det på och jag gick introduktion på jobb, bredvidgång i fem dagar och sen idag har jag jobbat min första riktiga dag som enhetschef på en hemtjänst enhet. Sommarjobb. Utöver det har det varit allt annat i livet som flytt och planering av nästa flytt..  för ja, den är bokad nu, norrlandsflytten! Vi flyttar i mitten av augusti då sambon har fått jobb däruppe och efter ett väldigt intensivt lägenhetssökande hittade vi en tvåa i centrala Luleå (hyres). Jag ser ljuset i tunneln, ja faktum är att det är betydligt ljusare redan nu när skolan i stort sett är avklarad (får betyg vilken dag som helst nu). Försöker mest vänja mig vid det arbetande livet nu och bristen på dygnets lediga timmar. Känns som att jag bara hinner sluta jobbet innan jag måste sova och påbörja karusellen igen! Ovant när man är van att vara hemma hela dagarna och plugga!

Det nyttiga livet.. nej.. det nyttiga livet har inte existerat. Har varit på G att börja det flera gånger men orken, motivationen, lusten har inte funnits där.. men idag har jag varit duktig och jag planerar att fortsätta på den banan! Så, här är jag igen, tillbaka på bloggen.

Hur har ni haft det, ni som fortfarande kikar in? :)

 

 
Jag på midsommar :)