Skit!

7kommentarer

Förra veckans vikt 157.6 kg
Dagens vikt: 159.9 kg
= + 2.3 kg
 
Totalt: - 40.0 kg
 

Vad hääääääänder? Okej att min vecka inte varit fläckfri och perfekt men den har verkligen inte varit en plus två komma tre kilo aktig. Det är som en dåligt skämt, en dålig dröm.. hade gått och lagt mig igen om det inte vore för att jag ska iväg om en stund.

7 kommentarer

linda

28 Apr 2014 09:11

Nää usch vad tråkigt! Vet hur det känns.. Men försök verkligen att kämpa på jättebra den här veckan så ska du se att nästa vägning blir mycket bättre! Vet hur lätt det är att bara få lust att skita i allt när det blir sådär. Men du är värd bättre o det är ju knappast fett du har gått upp! Vågen är lurig o inte då pålitlig. Du kan ha samlat på dig vätska tex, o det visar inte vågskrället.
Hade också ett plus i morse o började titta längtansfullt mot barnens messmör... men jag tränade ist o sedan åt jag min vanliga frukost.
Heja dig det här klarar du. Tänk på hur otroligt långt du redan kommit! Vilken inspiration du är för många. Kram!!

Svar: Ja det är bara att kämpa vidare :) Blir lite tufft med flytt och sånt denna vecka men jag ska försöka! :)
Sara

Anna

28 Apr 2014 09:25

Nä, fy så trist! Jag lider med dig och är i samma sits själv. Jag har haft en fuskdag förra veckan och det var tydligen tillräckligt för att veckovägningen helt skulle skita sig. Suck! Min första instinkt var att hetsäta men jag har stått emot hittills. Nu är ju klockan inte ens halv tio på fm än, så det är för tidigt att ropa hej. Jag ska göra allt jag kan för att stå emot och hoppas att du också kan det! Heja oss!

Jag har på några håll hört och läst att stress kan påverka viktminskning negativt. Kanske värt att kolla upp? Jag är inte säker på om det påstods att det saktade ned en viktminskning eller om det t o m kunde göra att man ökade. Nu har du ju det stressigt på flera olika sätt och det är kanske inte mycket att göra åt, men för oss kontrollfreaks så kan det vara skönt att hitta förklaringar, även om vi inte kan göra något åt det just för tillfället.

Jag håller tummarna för ett bättre resultat för oss nästa vecka!

Ta hand om dig!
Anna

Svar: Jag har också stått emot! :) Stress kan säkert påverka och jag är minst sagt stressad.. men det får lösa sig.. jag kämpar på! :)
Håller tummarna för dig med!
Sara

K

28 Apr 2014 12:00

Usch så trist! Men du hör det så bra annars och sådan stenkoll från vecka till vecka så i längden går det ju stadigt nedåt. Gäller att inte tappa energin efter sådana här veckor bara.
(Inte för att va den som är den, men visst blir det +3,3kg? Eller räknar jag helt skumt?)

Kämpa på, du är en superinspiraton!

Svar: Nej du räknade inte fel! .. jag hade däremot skrivit fel! Förra veckan var 157.6 och inte 156.6 som jag råkade skriva :) Ändrat det nu! :)
Sara

Moa

28 Apr 2014 13:34

Usch, vad trist! Men sånt som lätt händer under ens viktresa. Bara att lägga det bakom sig och ta nya tag så är dom två kilona borta på nolltid :)

Svar: Så är det, det går upp och ner.. gäller bara att "hang in there" :)
Sara

Jannica Enneby

28 Apr 2014 16:39

De där tar du lätt igen nästa vecka!! Hejja!!

Svar: Hoppas på det :)
Sara

Lisa

29 Apr 2014 08:17

Tänk på hur mycket vätska gör i kroppen också, beroende storlek så samlas det ju mer vätska också när det väl gör det. Försök att inte ta det så hårt, det är ju normalt att pendla lite i vikt beroende på flera olika faktorer än fettmassa! :)

Svar: Ja det är säkert rätt mycket vätska i kroppen.. får det då och då.. eller jag antar att det är det för jag känner det på min förlovningsring.. ibland sitter den lite löst och ibland rätt tajt och nu är det mer åt tajt hållet :)
Sara

Susanne

10 May 2014 13:03

Ramlade just in här i din blogg och blir väldigt inspirerad av dig. Trots ditt lilla bakslag så tycker jag att du är en riktig kämpe. Så fortsätt att kämpa på som du gör. :-D

Kommentera

Publiceras ej